ett två tre

PRESSMEDDELANDE

Pressmeddelande
20 oktober 2010

 

Ny webbutik hjälper bilägare slippa dyra renoveringskostnader

Nu finns amerikanska "Lubegard" äntligen i Sverige. Villse System lanserar webbshoppen oljetillsatser.se där Lubegards oljetillsatser för problemlösning och optimering saluförs.

Lubegard är ett välkänt och sedan länge etablerat märke inom branschen för renovering av motorer, växellådor och styrservon. Tillsatsen gör oljan i perfekt skick igen, om alla mekaniska delar är felfria kommer bilen att fungera bra igen. Många gånger är det bara oljan som är felaktig.

"- Ett byte av en växellåda kan kosta kring 20000-30000 kr. Vi är stolta över att kunna ge konsumenten en alternativ lösning i många fall. En Lubegard kostar bara några hundralappar och det är värt att testa innan man ger sig på en större renovering", säger Ingrid Johansson på Villse System HB. 

I webbshopen finns många olika produkter, alla av märket Lubegard. Här finns tillsatser som löser värmeproblem och oljud i motor, tillsatser som fixar problem med styrservon, enkla rengöringsprodukter "Flush" och produkter för både manuella växellådor och automatlådor.

Den mest kända Lubegardprodukten är den numera klassiska "Lubegard Red" för automatlåda. Den är vår storsäljare tillsammans med "Lubegard Platinum" som båda löser problem med slirande, ryckiga växlingar, vibrationer och värmeproblem i automatlådor.

"-En annan fantastisk egenskap är att Lubegards Platinum konverterar automatlådsoljan till rätt sort för just din bil, vilket gör att vi kan erbjuda olja till de flesta automatlådor på marknaden till ett riktigt bra pris. Och det utan krångliga val i webshoppen. Snabbt, rätt, prisvärt och enkelt är vår melodi." fortsätter Ingrid Johansson. 

Oljetillsatser.se har också ett mycket enkelt oljetest för de flesta av bilens oljor. Med en droppe av oljan från din bil kan du själv avgöra om det är dags att byta eller inte. Några byten "för säkerhets skull" behövs inte längre. Detta ger konsumenten bättre ekonomi och en mer välmående bil. Testet kostar 50 kr.

Kontakt
Ingrid Johansson, VD Villse System HB Telefon: 0703566363
E-post: 
ingrid.johansson@villsesystem.se Hemsida: www.oljetillsatser.se / www.villsesystem.se

 

En webbshop från Villse System HB
Oljetillsatser.se © 2018